intervallfys för löpare

Det här kortet kommer vara min bästa vän i ett år.  


Jag är så glad över att jag nu har tagit steget. Efter att ha kört skiten ur mig på cirkelfys för löpare ikväll så fixade jag ett medlemskap.  
Så nu är det bara att köra.  
Instruktören körde verkligen hårt med oss ikväll. Och jag hängde med så gott jag kunde. Svettpölarna på golvet växte. Men det gick grymt mycket bättre ikväll än för två veckor sen. 
Det fick jag även höra efter passet. Det värmde gott och stärkte mig oerhört. Nu ska instruktören vara borta några veckor men hon skulle hålla koll på mig när hon kom tillbaka sa hon. Så nu är det bara att köra på så jag håller måttet där i slutet av april när hon är tillbaka.  
Jag behövde verkligen det här ikväll. Jag sa till Sissi innan passet att jag skulle köra skiten ur mig ikväll och det gjorde jag verkligen. För träningsvärken kommer inte att vara nådig imorgon och på lördag. Jag bävar 😂 

rositasliv.blogg.se

Lever med fibromyalgi pga detta har jag även en depression som går upp och ned. Jag är gift och har fyra underbara ungar. Detta är min berättelse om hur jag har varit på havets djupaste botten och nu börjar få se bergens finaste utsikter

RSS 2.0